Vi har väntat i två år!

103193-6Vi har väntat i två år!

Äntligen!
De har kommit tillbaka! Världens mest kopierade bild och den näst mest värdefulla bilden på hela jorden. "Skrik" och "Madonna" av Munch är i polisens händer idag.
Som vi har väntat... hoppet hade nästan försvunnit om att man någonsin skulle hitta dem. Men nu kan vi alla andas ut igen. Konstvärlden är räddad, Norrmänn är glada och Munchmuseumet har säkert lärt att det kan löna sig med lite säkerhet om man vill behålla dem i fortsättningen också... ;o)

Kommentarer
Postat av: Jan Tore

Tja. At noen stjeler "Skrik" med jevne mellomrom er en av de få sakene som får oss opp på nyhetssidene i utenlandske aviser. Dessuten får vi jo også overskrifter når vi finner det igjen. Vi får ta vare på den reklamen som vi får :).

Postat av: Sofia

Så sant Jan Tore...vi kanske ska unna er det. Fast är det den bilden ni vill ha utåt? Folk i världen som suckar och säger "jaha, nu igen... de där norrmännen med alla oljepengarna, kan de inte spendera lite av dem på säkerhet mot konsttjuvar!?" ;o)

2006-09-01 @ 09:30:16
URL: http://www.sofiahallbert.blogg.se
Postat av: Jan Tore

Men vi finner de jo igjen, hver gang! Jeg tipper at besøkstallene på Munch-museet kommer til å gå opp etter dette.

2006-09-01 @ 17:35:20
URL: http://tass1970.livejournal.com
Postat av: Mamma Marianne

Oj vad roligt! Det var väl för tur att de äntligen kom till rätta. Nu kan jag lungt pruta ner kopiorna här i Hanoi till ca 10 000 Vietnam Dong utan risk för att jag går miste om originalet.
Här kan man hitta Skriet i olika färgställningar i allt från nyanser i rött, blått, gult till mörkaste svart, allt beroende på vilken färg som "konstnären" för tillfället har.

2006-09-02 @ 17:53:43
URL: http://hanoiliv.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback