Exlusive dag bara för mig

Idag har jag fått rundvisning på högskolan i Oslo.
Halva min klass hade idag förmedling på konstindustrimusseumet, det ska jag ha nästa vecka, resten av klassen skulle få rundvisning av en lärare på skolan. Klockan 12 skulle vi träffas. Jag kom dit kvart i och väntade och väntade...och väntade. Jag ringde till några också, för att se om det var någon som skulle komma. Men inte då.... När klockan var fem över var jag på väg att gå, men då kommer det fram en dam och frågade om jag tillhör "avdelning för estetiske fag" -Ja sa jag, är det dig vi ska ha rundvisning för? Jag fick positivt svar på den frågan. -Men det verkar som att det bara är jag som kommer, sa jag tillbaka.
Men det gör inget, sa hon. Då tar jag en liten rundvisning för dig.
Vilken service, man tackar!!
Så jag fick sitta i en föreläsningssal helt ensam och fick ett föredrag om Oslos historia, från 1850-talet fram till idag. Hon var en pratglad dam med en fin powerpoint-presentation. Mycket intressant!
Sen gick vi ut på rundtur i de olika husen på högskoleområdet, det har varit ett gamalt ölbryggeri från början. Hon visade all konst som är utställt och berättade om konstnärerna bakom dem och arkitekterna bakom husen, vad som är nytt och vad som är kvar av de gamla byggnaderna, jag gick brevid och lyssnade intresserat. Jag tänkte att vad bra att jag kom dit, så hon fick dela med sig av allt hon kunde, och att jag fick en privatomvisning, inte illa!
Så nu har jag så mycket kunskap om min skola så det är inte klokt :o)

Kommentarer
Postat av: Marianne I Hanoi

Va tur att du inte missade denna exklusiva visning. Tråkigt för dina klasskompisar som inte fick uppleva detta!
PS Vi syns snart i Umeå

Postat av: Sven Olof

Vilken intressant och spännande guidning (omvisning)! Numera undrar jag ofta om du skriver på svenska eller norska!? Tänkte därför att om jag använder mina båda förnamn så blir det lite mer anpassat till denna bloggsida.

2006-11-15 @ 22:32:22
Postat av: Sofia

Hahaha! Jag har ju sagt att jag är spåkförvirrad!! Men det räcker väl med att en i familjen är det ;o)

2006-11-16 @ 19:23:04
Postat av: Loketine

Very resourceful, thank you dave

2010-02-12 @ 07:59:30
URL: http://loketine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback