Kungen av julebrus

Kungen av julebrus 
Det finns en man. En norsk man, som heter Egil Fredriksen. Denne mannen kallas för "Julebruskungen". Han är ett unikum utöver det vanliga.
Julebrus är den norska motsattsen till julmust, men julebrus är röd, som smakar karamell, eller champisfärgad och smakar Trocadero.
Julebruskungen samlar på julbrus, den röda varianten. Han köper inte mindre är 705 liter om året och dricker julebrus varje dag. Det blir liksom jul året om, tycker han.
Se på en intervju med honom,
här ,och kolla noga in frisyren. Det bästa är när han säger att han "tog en kjempeslurk". Vilken norrman!!

Kommentarer
Postat av: Sven Olof

Hm! Vad är det som är så märkligt med att lagra julebrus? Eller julmust för den delen? Mycket intressant intervju med "julebruskungen"!! Fast det verkar överdrivet att dricka två liter om dan året runt. Det räcker väl att spara och ta fram vid speciellt festliga tillfällen. Har aldrig smakat julebrus! Kan du ta med dig till Umeå?!
Kollade i skafferiet. Det är tyvärr slut på julmusten, men där finns en flaska påskmust kvar från 2005! Konstigt! ... Ny koll!... Hittade nu 1½ liter Kopparbergs julcider från förrförra julen. Tyvärr är den jämförbar med "spolarvätskan" som "julebruskungen" talade om! Det är väl därför den blivit kvar.

2006-11-20 @ 22:19:59
Postat av: Sten

Huff!
Jeg synes nesten synd på denne karen. Han burde få ha sin tannhelse i fred.

Hårfrisyren står i det minste til jakken.

Postat av: Jimmyhelena

Very nice site. Will sure visit again.

2009-10-15 @ 09:20:50
URL: http://jimmyhelena.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback