Påsk med 70-tals tema

Nu har jag och PJ kommit tillbaka från Florø där vi har firat påsk med PJs mamma och syskon, med tillhörande familjer. Florø ligger ca 3,5 körtimmar rätt upp från Bergen och är Norges mest västliga stad. Byn har 11 tusen invånare och väderomslag typiska för kuststäder dvs. under en period på 24 timmar får man uppleva regn, snö, hagel, solsken och vind, vind, vind. Detta fick vi uppleva varje dag i 5 dagar. Härligt!
Eftersom det till hösten vankas säljning av deras stora familjehus i det lilla samhället så var syskonens stora påskuppgift att gå runt och välja saker som de ville ha kvar, alt. dra lott om och säga till om vad som kunde slängas och inte.
Och det resulterade i att vi gjorde några riktigt snygga retrofynd. Som LM Ericssons klassiska Kobra och några 70-tals vägglampor. Vi är helnöjda!

            image22
            image23

Kommentarer
Postat av: Sven Olof och Ulla Marianne

Vilket fynd! Kobratelefonen är verkligen väredfull idag åtminstone i Sverige anser antikrundans supporter.

2007-04-10 @ 12:45:54
Postat av: Sofia

Ja eller hur :o)! Tja här i Oslo kan man få köpa en kobra för runt 600-700 kr. Det är visst så att sifferplattan på denna dessutom är gjord åt fel håll så att 0an blir 1a och 9an blir 2a, väldigt förvirrande!

2007-04-12 @ 23:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback