Kaktus och komik

Idag fick vår kaktus för sig att den skulle trilla ner från fönstret. Fyra våningar föll den. Man skulle kunna tro att krukan då skulle gått sönder av att slå i backen, men inte då. Jag sprang ner för att hämta upp kaktusen igen och det fattas nu lite jord som nog ligger kvar i rabatten där den landade, den hade spetsat några löv på buskarna, men var annars intakt.

Sen halvsprang vi iväg för att gå på TV-inspelning. Det är andra gången denna veckan som jag kan vara med på TV. Första gången blev jag intervjuad om ett projekt vi hållt på med i skolan i två dagar. Ett sammarbete med Munch-musseumet, och sånt är ju alltid intressant för nyheterna i landet.
Andra gången idag. Vi var på en teater där en komikergrupp, "Raske menn" producerar en tv-serie "Snabb grabbar" Otippat att de valt att översätta gruppnamnet till svenska, inte helt korrekt översättning, men vad kan man begära, de är ju trotsallt norska komiker! Hur som helst var det riktigt roligt. Tror det eller ej, norskar kan detta med komik. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback