Aktiva faror

När man säger att man ska till Bulgarien, blir folk med en en gång lite rädda för att man ska råka illa ut. -Vågar ni det i dessa tider? -Ta det lugnt då! -Det är ju helt sjuk där! Som tur är ska vi ju inte till Sunny beach, där allt bråk och annat tråkigt händer. Trist sånt där, med människor som förstör för andra.
Vi ska till Sofia och upp i bergen i en vecka, sen ska vi någonannanstans i Bulgarien i tre dagar, men inte till beachen. Ingen slåssing, 30 grader och sol, tippar jag på, eller hoppas, Dansande björnar, som inte dansar, lite lingång kanske, och maskerad visst, mixning av alla olika européer, dominoverkstad, dålig engelska och internationell evening. Kan det vara annat än EGTYF? eller förlåt Active! Kommer ta mer än ett år att vänja sig vid det namnet. Om några timmar är vi där...

Kommentarer
Postat av: Kristina

Tre dagar i Bulgarien blev 2 dagar i Macedonien =) Lite mindre sol än planerat blev det också. Men det var hur roligit som helst med er. Jag är jätteglad att ni föjlde med!!!

Postat av: Sofia

Jag med! Fantastiska Makedonien, trots två dagar med konstant regn! Vilket land, vilka människor och vilket res-sällskap :)

2007-08-13 @ 11:26:12
Postat av: Maja

Jeeeee! =) Ni måste komma igen när vi har sol och mer dagor! Kram... Det var så kul att ni kom...

2007-08-13 @ 14:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback