Pedagogik

Nu är jag pedagog!
Dvs. att jag vår pedagogikundervisning är slut och igår skrev jag den sista tentamen.... så om jag har godkänt på den är jag pedagog... känns lite konstigt, men väldigt bra!

Och nu åker jag till Saxenborg på Dalarnas DÅM, det ska bli roligt och fint, för det finns få ställen på jorden som är så vackra som Saxenborg!

Antikrundan...

...vilket program!
När man ligger på soffan med snorig näsa och ond hals så är antikrundan underbar underhållning. Men famförallt när det kommer en kommentar av en av programledarna som handlar om Norge. Han höll i en yxa, som nu tydligen var från Norge och säger därför:
-Norrmännen är kära i sina föremål, det vet du va!?
-Ja! Svarar ägaren till yxan på frågan
Va!!! Är detta allmänt känt att norrmän är mer kära i sina föremål än vad resten av invånarna på jorden är? Jag undrar ja... men å andra sidan, antikrundanprogramledarna kan ju sina grejer, de vet ju vad de pratar om...

Feberdrömmar om gummidäck

Jag har haft feber i tre dagar nu, jag tror jag åkt på den där influensan. Typiskt! I tre nätter har jag haft feberdrömmar om stora motorcycklar som tävlat om att köra över mig, det är förövrigt en ganska bra beskrivning på hur mitt huvud känns.
Nu undrar jag bara hur länge detta ska hålla i sig, jag har ju legat på soffan i tre dagar, men jag har ändå bara blivit värre för varje dag som har gått. Nu har dessutom näsan tätat till sig idag, så snart kan det väl inte bli värre. Jag hoppas bara jag slipper de där stora gummidäcken som tränger sig in i mina drömmar.

Mitt senaste projekt

Mitt senaste projekt

Jag har målat en tavla.
Det tog lång tid och mycket vägledning från min lärare. Men här är den, klar. Jag ska ge den till han som jag målat av.

Från Kebab till Polen?

Per Jørgen var igår på en väldigt välkänd resturang: Beirut Kebad. Eller den är väl mest välkänd för Juventekontorets anställda.
Social och pratsam som PJ är brukar han alltid prata med en av de som jobbar där, boron till han som äger resturangen. Det brukar mest bara vara lite torrprat innan falafeln är klar. Men igår hände det... när PJ satt och åt kom killen fram och satte sig ner och sa:
-Vi burde dra på tur sammen du og jeg, til Polen. Per Jørgen blev lite paff øver den snabba vändning i kamratskapet från att servera honom mat till att erbjuda honom en semester tillsammans.
Killen fortsatte iaf med en fantastisk komentar:
-Det er bra i Polen, go og billig mat, billig drikke og masse damer. 
PJ fick, som tur var, inte svara riktigt ja eller nej på detta fören killen forsatte prata på, så om det blir en resa till Polen med Beirut Kebab-killen återstår väl att se.