Från Kebab till Polen?

Per Jørgen var igår på en väldigt välkänd resturang: Beirut Kebad. Eller den är väl mest välkänd för Juventekontorets anställda.
Social och pratsam som PJ är brukar han alltid prata med en av de som jobbar där, boron till han som äger resturangen. Det brukar mest bara vara lite torrprat innan falafeln är klar. Men igår hände det... när PJ satt och åt kom killen fram och satte sig ner och sa:
-Vi burde dra på tur sammen du og jeg, til Polen. Per Jørgen blev lite paff øver den snabba vändning i kamratskapet från att servera honom mat till att erbjuda honom en semester tillsammans.
Killen fortsatte iaf med en fantastisk komentar:
-Det er bra i Polen, go og billig mat, billig drikke og masse damer. 
PJ fick, som tur var, inte svara riktigt ja eller nej på detta fören killen forsatte prata på, så om det blir en resa till Polen med Beirut Kebab-killen återstår väl att se.

Kommentarer
Postat av: Oskar

Haha... det är farligt att vara för vänlig mot folk som jobbar i en restaurang, de möter all världens avskum dagarna i ända och har sällan något välutvecklat socialt liv eftersom de stinker frityrfett och vitlök.
Och nu kan PJ aldrig mer gå dit... han får stå utanför och be främlingar gå in och köpa mat åt honom. Det hela kommer bli smått ohållbart. Så kan det gå.

Postat av: Sofia

Ja! haha, där får han väl för sin sociala ådra, antar jag. Men detta kommer nog inte få honom till att sluta gå dit, är jag rädd för ;o)

2007-03-12 @ 14:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback