Motorvägen till Barcelona

Igår var vi inne i Barcelona hela dagen. Det började med att vi skulle försöka hitta en buss som skulle ta oss in till centrum. Vi bor på ett ställe som heter Can Serrat som ligger ungefär en 50 min från Barcelona. Vi hade fått reda på att det skulle gå en buss kl 8.15. Vi var där kl 8.00 och väntade. Men det kom ingen buss. Nu hade vi också fått reda på att bussarna brukade vara sådär en 20 min sena. Men vi blev lite otåliga där vi stod. Eftersom ingen av oss kunde någon spanska var det också lite svårt att fråga någon om någonting. Men vi visste att det gick andra bussar från motorvägen. Så då började vi vandra den vägen. Olagligt och lite farligt att gå vid sidan av motorvägen, men inte hittade vi en busshållplats för det inte. Vi fick gå tillbaka och vänta på nästa buss som gick 10.15. Så mycket för den tidiga morgonen.
Men det blev lång dag på makrnad, Sagrada familia och gothiska kvarteren.
Stället vi bor på är väldigt mysigt och fint. Trots att det är väldigt kallt innomhus och ca 4 paraliserade getingar inne på rummet. Frukost ingår, men man får ordna den själv när man går upp, och middag ingår kl 20 varje dag utom söndag. Nu ska jag ut och köra ett yogapass för mina klasskamrater.

Kommentarer
Postat av: Peter Andersson

Ah! Härligt det låter! Oj, det var länge sedan du skrev något! Kram på dig! Jag hålle rpå att smörja min sura norsk-adjunkt för att få G på min norskdel. Han är stenhård, och inte så att han uppmuntrar folk till det norska språket, tyvärr, han har nog dödat intresset för många som läst den här i
Uppsala. Tråkigt! Kram på dig!

Postat av: Sofia

Nej! Fy vad tråkigt! Du får komma hit och bättra på den istället. Det är ju ett jättevackert språk!
Jag ska skriva igen snart jag lovar!

2008-05-16 @ 13:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback