Stor by med manga intryck

Idag har varit en handelserik dag. Vi borjade med att bli fragade om vi ville vara med i en Bollywood-film imorgon. Vi skulle egentligen aka vidare fram Bombay i morgon, men har bokat om biljetterna.
Igar traffade vi en engelskman som skulle ta en tur med guide idag, vi bestamde oss for att folja med honom runt i taxin. Vi har varit pa stolen-goods-market, dar man kan kopa allt man kan tanka sig. Men dar man som vasterlandsk tjej far passa sig for 'tits-grabers'. Jag gomde mig halvt bakom Pelle hela tiden for att undvika alla hander, ganska obehagligt ja.

Vi var pa en fiskhamn, Gandhi-museum, tempel, fruktmarknad och hand-tvatteri (vaskeri). Mycket intryck pa en dag i en spannande stad.
Vi har bokat om tagbiljetterna som vi fatt till ett skyhogt pris, och fatt fel klass pa biljetterna, vi ska inte boka via en travelagency igen, utan gora det via internett.
Imorgon ska vi upp tidigt for att traffa Bollywood-agenten och 23 andra vasterlandska med-statister. Far se hur det gar, om vi blir nagra filmstjarnor imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Anne Marie

Kult! Håper vi får se dere på lerretet da :o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback