Lite mer dramatik

Pelle blev dàlig igàr igen. Han krampade och fick feber. Vi spang iväg till den engelsktalande doktorn vi blivit kända med och de körde oss direkt till kliniken igen. Mer dropp och tester...
Han har allt för lite kalsium och andra mineraler i kroppen efter matförgiftningen och för lite blodplättar i blodet. Sà inatt var det sjuksäng igen.
Idag har vi fàtt reda pà att det inte var dengue-fever, som de trodde ett tag, och att nivàerna nu börjar bli normala i hans kropp. Han blev snabbt piggare och idag har det varit helt fint, sà ingen orsak till oro. Bara han nu fà fyllt pà förrâdet med mineraler igen.
En natt till pà kliniken sà...

Kommentarer
Postat av: Nils Johan

God bedring! kjipt å høyre at kortet er slukt og pj er sjuk, men det ordner seg nok!

2009-02-08 @ 02:19:58
Postat av: Jan Tore

Heyya! Dette hørtes da voldsomt dramtisk ut til "bare" å være litt matforgiftning. Får håpe du har en god livspolise! I utgangspunktet e' jo du født med gullhår i stompen, så det kommer garanter noe positivt ut av dette og. Får håpe du kommer deg fort igjen. Du er heldig som har Sofia med deg. PS! Det har ikke kommet noe spennende post de siste dagene, og sjefsøkonom Solberg har full kontroll! God bedring, klem og kos! Juan T.;)

2009-02-08 @ 11:19:58
Postat av: Jan Tore

Hm. Dette virket jo unødvendig da, men det blir en god historie å fortelle senere! God bedring!

Postat av: Kristin

Hjelp! Både jeg og Sigurd ble sittende å måpe over hele episoden. Så godt at dere er to! Satser på at magen er i godlage igjen nå. Det er så spennende å følge reisen!

2009-02-08 @ 13:02:25
URL: http://kristinhernandez.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hallo Lillebror!

Nå får du se å bli frisk igjen, ellers havner dere etter reiseruta jo! Håper du har en grei reiseforsikring og at dette ordner seg fort. Både magen og regninga.... Høres IKKE bra ut. Har forresten sendt en link til pappa med adressen til denne bloggen (Han fant den ikke på egen hånd). Her er det forresten 20 cm snø og glimrende skiføre, bare så du vet det!!!!!!

Klemmer fra oss.

2009-02-08 @ 14:57:12
Postat av: Bjoerg

Oi.. Det er nok dramatikk for meg nå. BEVEG DEG LANGSOMT - "festinalente" (som båten til Aril het). Snakket med Milla. Pappa har Sofia's bloggadr.,vet du er syk. Han har prøvd, men ikke tydeligens ikke lykkes da.

God bedring du skatt!!

2009-02-08 @ 15:26:22
Postat av: Siw Hallbert

Hej på Er

Inget vidare med maginfluensa. Här kommer ett bra tips som turkarna lärde mig när jag jobbade med dem på 70-talet. Blanda naturell yoghurt med lika mycket kokt svalt vatten tillsätt lite salt ev. lite socker. Drycken hete Ayran på turkiska och är bra för magen. Den är bra för man får i sig vätska och salt som man ofta förlorar vid maginfluensa.

Annars är allt bra i Göteborg/Mölnlycke. På Filippas daghem har man fått gulsot/hepatit A så både Filippa och Erik har blivit vaccinerade. Det har stått mycket om det i tidningarna både igår och idag.

Krya på Dig Per-J.

Hälsningar till Er båda

Siw

2009-02-08 @ 15:30:05
Postat av: Sven och Marianne

Hej igen. Skönt det inte var Denguefeber. Den skall ni inte dra på er.Siws blandning är bra eller så har ni väl med vätskeersättningsmed Nu är vi i Stockholms Central. Hörs igen

Kram

2009-02-08 @ 18:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback