Litt varmere og mye finere

Vi ville ut av Mexico city sentrum og dro pá oppdagelsestur for á finne en fornoyelsespark/tivoli. Til slutt etter mye gáing og lokalbuss kom vi dit. Kort fortalt: Nesten helt alene i parken, et spókelseshus som ikke provde á spóke for oss, men temaet var heller "Vi skal drepe dere!" Vi mátte sette oss etterpá... , og karuseller som fár Tusenfryd til á blekne.

Har ná kommet oss til Guatemala. Dro rett til Antigua i stedet for á bli i skumle Guatemala City. Her er det mange turister, men superfint. En vakker kolonialby fra 1500-tallet. Pent bevart, humpete brosteinsgater, fargerike hus, og torg i midten med en gammel katedral. Vi har et rom med fransk balkong og utsikt til en aktiv vulkan. Men vi má ned paa standarden. Gjennomsnittsbudsjettet er jo 250 kr pr dag. Det skal dekke absolutt alt. Vi har begynt med a bytte rom og prute det ned med 5 dollar :-). VI reiser antakelig videre i retning Majaruiner og karibiskt hav i morgen. Det blir kanon.


Kommentarer
Postat av: Mamma Marianne

Hej på er!

Guatemala va intressant, majaruiner! Va är väl det mot en skidtur i Östersund? Tackar för sms:et men har ni koll pa priserna! Mina skickade sms i Malysia kostade 3,54 st, bara så ni vet. Är glad att ni vill kosta på oss lite! Jag sitter just på tåget till Ösund, ikväll visar de en film skall gå och se den om det inte är en drama. Det blev en vit bäddsoffa i arbetsrummet.

Kramar på er.

2009-01-18 @ 19:59:28
Postat av: Eivind M.

:)

Postat av: Fader Sven Olof

Väntar och kollar bloggen flera gånger om dagen för att se om där finns något om er resa! Men vet ju att det inte alltid är så lätt att komma till fungerande dator med internet. I Indien hade vi t o m svårt med fast telefon ibland! Har skickat dig ett mail på "sobban" med adresser. Glömde ju det innan ni for.

Mamma missade att berätta att vi beställt ny bäddsoffa till Hönö också. Bredrandig i marin och vit. Blir fin till vitamålade väggar!

Kramar!

2009-01-20 @ 23:40:58
Postat av: Sofia

Yes fantastiskt bra blir det pappa! Bra val! Nágra gánger kommer det ta láng tid mellan bloggningarna. Det ár ofta trógt internet och fá internetcafeer. Men det ár fint att du kollar ofta, man vet ju aldrig :)

2009-01-21 @ 02:15:44
Postat av: Hege

Heia dere! Savnet er stort, men bloggen hjelper bra! Klem og kram til HalloGram!

2009-01-22 @ 10:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback