Lyx i luften och kallt pá backen

Nu har vi kommit fram.

Igár var en lang dag med tidig morgon och försenat flyg. Men när vi väl kom fram till London for att byta flyg fick vi besked om att de hade bytt vara säten pá flyget. No! Var min första reaktion. Where too? -To businessclass. Upper deck. -Hä? Det var den básta óverraskningen vi kunde fá! Överlyckliga steg vi pá det planet och det gjorde oss inget alls att det blev försenat ytterligare! Vi fick trerätters mat, säte som kunde fällas ner till en säng, egen skärm med filmer, tv-serier och spel, obegrensat med dricka och snacks! Himmel!

Väl framme i Mexico ákte vi taxi till hotellet med vár nyfunna vän Kamilla frán Förde. Hon skulle med samma plan helt frán Gardemoen, och tom till samma hotell.

Idag har vi frusit massa, det är väldigt kallt i Mexico City nu, inte som i Norge och Sverige sáklart, men vi har ju nästan inga varma kläder med oss och 16 grader pà hotellrummet känns väldigt kallt. Vi tre reseglada människor har idag tatt oss fram pá halvstakande spanska, med god vägledningshjälp av hotellets hiss(heis)betjänt, som pratar väldigt bra engelska och svarar glatt pá alla vára frágor om hur man säger saker pá spanska.
Hotellets frukost är förresten helt superb! Det bästa fruktutbudet man kan tänka sig, himmel för en vegetarian!
Vi har nu lyckats fá en värmeugn(ovn) pá rummet ocksá, sá det är varmt och gott när vi kommer tillbaka dit.

Det är härligt att resan har börjat och att fá se och uppleva sánna skillnader frán vár vardag. Massa nya intryck var man än vänder sig.

Kommentarer
Postat av: MoNo

Hemskt mycket hey.I Mexico gitt. Dette hadde jeg ikke fått med meg. Håper dere får en flott reise.Kos der!!MoNo

2009-01-16 @ 02:25:23
Postat av: Sofia

Tusen tack Mono! Ja visst! Du fár följa med pá bloggen. Vi ska vara borta och överallt fram till 13 juni.

2009-01-16 @ 02:27:44
Postat av: Fader Sven Olof Moder Marianne

Hej!

Vilka glidare bli uppgraderader så där! Va bra att ni har ett bra hotell och att ni redan blivit fler. MEN varför lyssnar ni inte på goda råd - vi sa ju att ni skulle ha med er en omgång varma kläder. Under 18 grader är kallt!! Det fick jag lära mig i Vietnam och Thailand. Nu köper ni er tunna fleece tröjor och varma breda sjalar som ni kan vira runt er, så skall ni se att ni klarar er ner till plus 10 grader. Ha det bra. Kram

2009-01-16 @ 11:21:59
Postat av: Anonym

Åh, dette er så spennende! Fortell mer!

Postat av: Helga

Jeg vil og, jeg vil og, jeg vil og! Nåja, jeg skal jo til Frankrike da, men Mexico høres spennede ut :)

2009-01-18 @ 12:56:43
URL: http://www.helga.lerkelund.no
Postat av: Lars Erik

Hei, og god tur! Hadde håpet å fått slått på tråden før dere for, men det rakk jeg ikke gitt. Det blir kjekt å følge med på bloggen til det farende folk. Her blir det nok ikke de store turene på oss fremover, bortsett fra kanskje et innkjøpstokt til IKEA neste helg (kjøkken) og en og annen tur til Førde. Det viser seg for eksempel at det er kul umulig å få tak i en limtredrager her i Florø, for eksempel. Oppussinga må jo dokumenteres, så om dere kjeder dere kan dere se på revefaret.blogspot.comDigg at dere ble oppgradert på flyet, da! Det er jo et supert utgangspunkt for en verdensturne. Var det andre etasje på 747, eller? Det er jo i så fall helt konge.Ha en trivelig tur videre, og kos dere mye i Syd-Amerika. Sist gang vi snakket sammen virket det som om dere hadde tenkt å "spole forbi" Peru - men jeg anbefaler varmt en tur til Machu Picchu, dere vil ikke angre!Stor hilsen fra Lars Erik

2009-01-20 @ 23:28:40
URL: http://revefaret.blogspot.com
Postat av: Sofia

Tusen tack för hygglige medelanden! :)

Lars Erik, lycka till med oppussingen! och IKEA-paradiset :) Mysigt. Det blir tyvärr inte sá mycket peru pá oss, bara nágra dagar. Men ruiner och indianer fár vi med oss en del av iallafall! máste ju spara nágot till nästa gáng ;). Hälsa familjen!

2009-01-21 @ 02:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback