Nytt land, nya mójligheter!

Idag startade dagen kl 03.45 med buss frán den lilla fina byn Antigua till en ny ánnu mindre i Honduras. Copán.
Vi ákte genom lánderna pá fina vágar med stabila chauffórer och vackert landskap. Mánga män (menn) hár i báde Guatemala och Honduras gár med cowboy-hatt och cowboyboots. Yiiha! Imorgon kanske vi ska rida längst fjället med cowboy-skurken-lookalike´n pá hotellet. En lite speciell kille med hela cowboy-munderingen (utstyret) och det klassiska cowboyärret i ansiktet, som plötsligt dyker upp báde här och där, var vi än är.
Yiiha!

Först och främst är vi här för att se majaruiner. Vi tar det som ett stort bonus att staden är sá mysig, med massa smá butiker, resturanger och hängmattor (hengekóyer)
Rummet är fint till det lága priset (50 spänn per pers), bara ett litet strömavbrott och toalett som láter som en arg ko (ku) "mööööööö"

Gárdagens mission var att lära en majakvinna sticka (strikke), det gick sádär... Men vi skrattade mycket iallafall.


Idag hade vi en tendens att bara prata med turister över 50 años (ár). Väldigt trevliga frán Canada och california. Med americanarna fick vi prata massa illa om Bad Bush!
Dagens mission: hitta god mat, och vänner med mindre rynkor :)


Kommentarer
Postat av: Eivind M.

Nå trenger dere ikke snakke mer om Bad Bush, for han gikk av i går! Og Obama flyttet inn. Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag.God tur videre! :)

Postat av: Sven Olof

Åh! Äntligen ett livstecken från er! Låter verkligen upplevelserikt! Tyvärr har ni ingen karta på bloggen som visar er resrutt. Men ni avancerar mot Sydamerika. Tar ni båt över Panamakanalen eller har ni tänkt simma?Lite rynkor är väl inte fel, bara inte hjärnan är hoptorkad! Och då bör man kanske undvika en del amrikaner.Förstår att presidentskiftet är akuellt "all over the world". Satt som klistrad framför TV:n igår em/kväll för att se detta historiska ögonblick. GW Bush lär vara den mest impopuläre president som lämnat Vita Huset. Bara 20% av USA:s befolkning tycker han gjort ett bra jobb!Forsatt God tur!

2009-01-21 @ 14:13:55
Postat av: Mamma Marianne

Oj vad detlåter mysigt trots att ni fick starta tidigt.

Hoppas det gär bättre att rida för dig nu än vad det gjorde på Island;)

Själv har jag åkt 2 timmar längskidor underbart men det blev lite för långt genom att jag tog fel spår.

Kramar

2009-01-21 @ 20:30:32
Postat av: Jan Tore

Oj, her går det unna. Hvis dere fortsetter i denne farten er dere vel hjemme igjen om en uke eller to?

2009-01-22 @ 00:35:57
URL: http://jaevens.wordpress.com
Postat av: Sofia

Haha! Javisst! Men vi tänkte stanna i Honduras ett litet tag. Det är mycket bättre priser och väldigt avslappnad stämmning!

2009-01-23 @ 00:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback