Ná blir det action

Vi mátte se de kjente stedene i Rio för vi dro. Meldte oss pá en city-tour altfor sent, men det gikk pá et vis. Ble hentet i Taxi, kjört til guiden som ventet ved Sukkertoppen. Fikk ikke plass, ventet litt pá egen minibuss. Den krasjet litt i en annen bil, sá vi hoppet ut og fortsatte i Taxi, kom etter en stund i en bil med veldig disco-tecno-glad-sjáför. Det inspirerte han til by-rally helt opp til jesus-statuen. Jeg var eneste turist som klatret pá statuen. Vakten likte ikke idèen. Turen fortsatte hele dagen. Bra opplegg.

Vi har vel i grunn noen bedre bilder vi kan velge mellom, men det má bli dette siden jeg ser overraskende sterk ut og har hakket (lite) mer mannlig hake en vanlig, hehe.
Ná er vi i Sao Paulo. Har hatt en natt pá et hotell med et kult orginalt rom fra tidlig 80-tall. Ná er det en del nett-ting á fikse för vi reiser til Sör-Afrika om noen timer. Ikke har vi guidebok, og ikke visum til Mosambik. Kan vi dra rett til Swaziland mon tro? Ná starter nr. 2 av reisens 3 hoveddeler.  Det blir spennede dager fremover.


Kommentarer
Postat av: Sven och Marianne

Håll dig på marken PJ man får inte klättra på statyer:) Vi tar det nog lugnare när vi åker till Sydamerika, lovar Sven!!!! Hipp hurra.

I basta fall kan ni söka visa vid gränsen men ni borde ha kollat hemsidan. Hoppas ni nu kommer undan Johannesburg down town för det är inget ställe för vita galningar som ni.

Idag har vi varit till Åre och sett på World Cup i Storslalom med Anja Persson (blev bara 4) missade tyvärr herrarnas tävling där Norge fick medalj.Ha det så bra. Kram

2009-03-12 @ 22:57:52
Postat av: Gerd i Kärra

Hej, Världsresenärer.

Tro inte att vi är helt ovetande om var ni befinner er. Ni tycks ha det riktigt bra. (Men den där maghistorien, Per-Jörgen, var inget vidare.)

Igår vräkte snön ner över Göteborg. Det var inte kul. Gick ju här och sniffade efter syrenerna! Men de lär väl dröja.

Idag blir jag folkpensionär. De ni! Ska visserligen jobba terminen ut, men sen blir det leva loppan.

Ha nu en fortsatt underbar resa.

Kram från oss i Kärra

2009-03-13 @ 18:18:22
Postat av: Camilla

Heisann!

Hvilket bilde! Du ser jo både sterk og mandig ut. Hahahahahahaahah.......... (mobb, mobb)! God tur videre.

2009-03-16 @ 13:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback