Fangad i Bangkok


Bangkok har fangat oss och hela var uppmarksamhet. Vi struttar omkring och svettar, shoppar, spiser och aker knallrosa taxibilar. Vi turistar pa tempel och ser olika buddhar, men som regel flyr dagarna innan vi hunnit tanka. Hotellet som vi bor pa ar super. Haromkvallen (forrige kvelden) fick vi ett fruktfat som kompensation for att vi inte kan ata nagon frukost knappt, men nu har de kopt in frukost-flingor (-blandning), och imorgon ska de gora fruktsallad. Backpacker-livet ar riktigt hart och slitsamt...
Nagra gor sjalvklart det dem kan for att lura nagra extra baht ut av turister som oss, men de flesta thailandare ar bara smaa, sota och artiga (hoflige). Vi har precis akt taxi dar vi fick 20 min sammanhangande och hog buddist-munk-sang av taxiforaren. En upplevelse rikare!
En liten sak man kan bli lite irriterad av ar att utanfor alla turistattraktionen star det tuck-tuck forare och forsoker forklara att attraktionerna ar stangda for dagen, att man inte kommer in, eller att de stanger om bara tio minuter sa de kan fa kora dig till ett annat stalle (sted). Fem man sa till oss att Liggande Buddha is closed... en sa -No, closed today...it's national holliday....ehm... celebrating...ehm... blue wing...! Tomorrow opend again! ....Oh Yeah! Yes, sa vi och gick. 
Kostymen (dressen) till Pelle har forresten blivit helt perfekt, med rum for de tappade kilorna :)

Kommentarer
Postat av: Bjørg

Det hørtes bra ut!

Nå er kaffen klar - og vi reiser til Alvøen.Klem og hilsen fra Bjørg og Ivar

2009-05-14 @ 09:22:10
Postat av: Mamma Marianne

Hej på er! Så bra ni verkar ha det. Bangkok är en härlig stad. Just nu sitter jag på järnvägsstationen i Östersund och väntar på ett tåg som är över 1 timme sent. Hurra för SJ. På torsdag fyller Sven år och skall ha stort släktkallas på Hönö - hoppas vi får vackert väder. Oskar och Britta kommer ner. Nästa helg fyller Jesper år, då skall vi dit och fira honom.Jag mailar dig adressen till Vinh. Synd att ni inte hinner dit men jag förstår er, ni måste uppleva nya saker. Linh från IOGT Vietnam har fått ett stipendium så hon skall läsa i Lund.Ha det bra.

Kram

Marianne

2009-05-15 @ 21:21:44
Postat av: Siw Hallbert

Hej På Er globetrotters

Det är lördagmorgon i Mölnlycke. Andréa och jag har precis gått upp. Vart ska Ni ta vägen efter Thailand

undrar vi? Här skiner solen från en klarblå himmel. Vi ska åka i till Göteborg coh titta på Göteborgsvarvet. Hälsningar från Andréa och Siw

2009-05-16 @ 08:00:18
Postat av: Sofia

Hej Andrea och Siw!

Efter Thailand ska vi till Ankor wat i Kamodja, Vietnam, Hongkong och sist Peking i Kina. Tror vi iallafall... Ingebting ar bokat forutom biljetten hem fran Peking den 13 juni.

Hoppas ni gottar er i solen i Goteborg.

2009-05-17 @ 12:17:45
Postat av: Lotta

Tycker om det du skrev! Kul att se en del schyssta saker och inte endast det generella grejerna som man kan se om varenda dag. ;)

Postat av: Vendela

Gillar om det du skrev! Roligt att se en del fina saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om hela tiden. ;)

2010-12-02 @ 15:21:56
URL: http://jade.se/paketresor/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback