En sak avklarad

Idag har vi sålt min lägenhet i Göteborg. 1,3 milj fick vi för den. Såld till en trevlig chalmersstudent från Jönköping. Galet mycket pengar, men det känns väldigt bra att det är avklarat nu.

Kommentarer
Postat av: Mamma Marianne

Men så hade vi målat och fixat alla små skavanker och du hade också stylat den så fint. Men visst är det galet mycket pengar för 25 kvm!

2007-09-10 @ 16:58:33
Postat av: Fader Sven Olof

Visst är det sjukt med sådana priser! Men killen som köpte verkade väldigt nöjd! Helt perfekt för honom med Chalmers tvärs över gatan.
Mäklaren har gett oss beröm för att vi var lyhörda för alla goda råd och för allt arbete vi lagt ner på ommålning av väggar och fönster samt styling
där vi nästan men inte helt följde home-stylistens förslag. Enligt Kenneth (mäklaren) var det de åtgärderna som tillsammans med läget, föreningens goda ekonomi och tidpunkten för försäljningen gjorde lägenheten så attraktiv att priset steg så väldigt.
Fast Kenneth är ju också mycket duktig i sina kontakter med spekulanterna. Det har jag själv upplevt när vi letade lägenhet. Det är väl inte utan orsak han har en egen mäklarfirma med ett antal anställda och är ordförande i Mäklarsamfundet i Göteborg!
Nu återstår bara det allra sista med urstädning av lägenheten och vindsförrådet. Och för dig Sofia att fullfölja sorteringen av allt som nu finns i det lånade förrådet hos oss på Arkivgatan. Passande gatunamn eller hur?!

2007-09-16 @ 16:11:19
Postat av: Sven Olof

Så var det helt klart!
Lågenheten helt tömd och urstädad. Vi har idag skrivit överlåtelsehandlingar, löst lån och fått pengar för köpet. Har också varit med Alexander och visat honom vindsförrådet, tvättstugan mm.
Han är helnöjd och åker direkt hem till Jönköping för att i morgon komma tillbaka med flyttlasset.

2007-09-21 @ 16:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback