Nu gàr det undan!

Vi kom till San Jose i Costa Rica pà kvällen, ca tre timmar försent för att bussen vi àkte med gick sönder. När vi kom fram var det mörkt och väldigt otrevligt. Vi hookade up med tvà kanadensare och blev körda làngt, genom red light district och en del slum, ocksà otrevligt. Hostellet var ok dock, med resturang, sà vi slapp gà ut i det otrevliga och mörka. En natt där var i längsta laget, sen var det iväg till flygplatsen. Igàr landade vi i Lima, hittade ett hostel i ett av byns snobbigaste omràden, fint. Lima är en okej stad, inte jättecharmig, men helt okej för tvà nätter. Imorgon ska vi vidare till Buenos Aires, Argentina. Tre länder pà tre dagar, tjo...! Pelle är i form sà han gillar tempot och det gör i grund jag ocksà.

Kommentarer
Postat av: Anne Marie

Godt å høre at alt nå går bra etter så dramatiske omstendigheter tidlig i turen! Håper det bare er surfing og sol og lykkefølelse på dere framover :-)

Postat av: Nils Johan

går jammen fort i svingene....dumt de ikkje får med dykk macchu picchu. god tur til argentina!

2009-02-22 @ 02:15:51
Postat av: Mormor och mamma

Hej Så bra att ni är på väg igen. Onödigt men roligt. Visade idag alla foton för mormor. Hon är nog lite avundsjuk. Är just hos Rakel och Owe. Har lagt in er blogg och fotoalbum som favoriter på deras dator, så att de också kan följa er resa. Oskar och Britta hälsar. De har varit på Norrbacka i helgen tillsammans med Brittas föräldrar.

Kram

2009-02-22 @ 16:13:06
Postat av: Helga

Argentina blir bra! Tangokurs??

2009-02-23 @ 16:25:26
URL: http://www.helga.lerkelund.no
Postat av: Anonym

Tack Anne-Marie!

Ja, här i Argentina är det fint. Det blir ingen tango-kurs, men tango-show ikväll iallafall :)

Macchu picchu fár vänta tyvärr, men vi är glada för att kommit till lite mer värme än i Peru.

Fint med hälsningar fràn Umeà. Du fàr hälsa alla sà mycket mamma.

2009-02-24 @ 16:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback