Strul och faxmangel

Imorgon är vi fria att àka härifràn. Doktorn pà kliniken ville att vi skulle stanna i närheten i tvà dagar. Imorgon har vi stannat tre dagar extra. Det som är kruxet nu är att fà betalningen mellan försäkringen och kliniken pà plats. Försäkringen har lovat att betala allt om det bara fàr kvitteringarna skickade till sig. Men administrationsdamen pà kliniken är superrädd att de inte ska fà pengar och vill att vi ska betala kontant, nu. Vi pratade med försäkringen senast igàr, och allt ska vara i ordning, men här i Leòn finns det ingen international fax, sà kliniken màste skicka kvitteringarna med vanlig post och dà kommer det ta tre veckor innan pengarna kommer till kliniken. Det säger adm.damen är för länge.
Nu börjar vi bli lite trötta pà detta. Vi fàr försöka lösa det, och det är innan imorgon, innan vi àker.

Kommentarer
Postat av: Bjoerg

Dere kommer nok videre. Godt alt er på plass nå.

Gleder meg til å følge ferden videre.

KLEM..........

2009-02-11 @ 09:06:00
Postat av: Therese

Har följt den här dramatiken och tycker verkligen synd om er. Jag hoppas verkligen att det reder upp sig snart så ni får den härliga resa som ni förtjänar.

Postat av: Sofia

Tack :)

Nu har vi kommit vidare till nästa stad, sà att vi kan lägga det tràkiga bakom oss och fortsätta.

2009-02-12 @ 16:31:21
Postat av: Marianne

Oj vad gla jag blir att ni nu är på väg igen. Tur att ni har många härliga dagar framför er så att ni inte behöver gräma er över några extra dagar på sjukhus.Ser fram emot nästa reserapport. Kram

2009-02-12 @ 17:51:42
Postat av: Anne Cathrine

Kjære Per Jørgen,Vi har vært urolige!!!!!! Nå krysser vi fingrene for dere begge øg ønsker lykke til videre. Fra medfolka dine i markedsavdelingen.

2009-02-12 @ 22:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback