Vilken stad! Inget land att gràta för...

Vi stressar runt i Buenos Aires. Till skillnad fràn Lima, Peru, sà är Argentina ett väldigt fint land, men väldigt snälla människor.
I Buenos Aires smälter vi bra in. Folk ser ut som oss och mànga pratar engelska. Riktigt skönt att kunna bli förstàdd och kunna förstà, även om spràksvàrigheter hör till resan.
Vi stressar runt och vill titta pà hela stan. Till och med sà mycket att jag igàr blev pàkörd av en bil. Inget dramatiskt, men vi fick en guidad tur av han som satt bakom ratten, eftersom han fick sàdanna skuldkänslor. Vi blev avsatta vid en gatu-flamenco-show. Det var en bra deal.
Vi har sett "Evita" Eva Duarte Peron's grav och musseumet i hennes hus. Det var facinerande!
Nu drar Pelle i mig för att vi ska till djurparken innan den stänger och innan vi ska pà Tango-show.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej igen. Här i Sverige händer stora saker- Viktoria och Daniel har förlovat sig - så nu är tidningarna i sitt esse. Extra nyhetssändning hela dagen! Tänk att de inte gjorde det när ni förlovade er! Så fantastiskt det ser ut att vara i Buenos Aires! Det måste jag lägga till min att åkalista! Mormor tycker att ni skall komma hem nu - för nu har ni väl sett tillräckligt?

Själv skall jag vara i Umeå till på söndag.

Kram

Marianne

2009-02-24 @ 19:25:55
Postat av: Sofia

Haha! Mormor dà! Norrlänningar alltsà ;). Vi ska ju se massa mer!

Jag har sagt flera gànger till Pelle att du borde àka hit mamma. Detta är verkligen en stad för dig.

Ikväll ska vi àka till gränsen till Paraguay, vid ett av världens största vattenfall. ca 20 timmar med buss... jaja :)

2009-02-25 @ 15:01:06
Postat av: Viviann Alexandra Knutsen

Oj, jeg skjønner det er mye jeg ikke har fått med meg de ukene jeg har latt være å titte på bloggen. Håper det virkelig er bra med dere begge, Både "Pelle" og Sofia ;) Argentina høres fint ut. Regner med dere skal til Foc de iguacu? Jeg er på skolen. Jobber med en fortelling fra Brasil som jeg skal fortelle neste uke :)

God tur videre!

PS: Kokkos-vann fra kokkos-nøtt renser kroppen og hindrer uttørking. De grønne er best for det. De gule renser nyrene og hjelper kroppen til å skille ut avfalsstoffer:)

KLEM

2009-02-27 @ 09:20:27
Postat av: Nils Johan

Hei! Fint å høyre de har det bra! Argentina høyres godt ut. Eg vil også dit! Men kanskje litt drøyt å konkludere med at Peru ikkje er eit fint land og ikkje har snille folk etter to-tre dager i landet?

2009-03-03 @ 08:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback