Vulkankrater

Vi tog en tur ut till ett hostel som ligger vid en vulkankrater. Ca 30 minuters minibussresa fràn Granada och vi sàg en fantastisk natur.
En otroligt entusiastisk canadenisk kvinna tog emot oss och visade oss runt pà hostellet. Nàgra trappor ner och vi kom till en terass precis vid vattenkanten. Den gigantiska vulkankratern skapades av att vulkanen rasade samman ner i sig själv och nàdde grundvattnet och dà fylldes kratern med rent härligt sötvatten som ständigt har en temperatur pà 27 grader. Det är garanterat det bästa vattnet vi har badat i.
Vi hade tvà dagar med bading, soling, kanoting och god mat. Pelle fick matlust och övergödde (overspiste) sig.
Pà terassen utanför rummet hittade jag till och med en gitarr, sà min lycka var komplett.


Se fler bilder pà
www.flickr.com sök pà person Sofia Maria Magdalena

Kommentarer
Postat av: Siw Hallbert

Hej på Er

Skönt att Per-Jörgen är frisk igen. Jag blir avund-sjuk när jag ser Sofia i hängmattan och läser om ert 27 gradigt badvatten. Här i Göteborg är det -7 grader och i Norrland uppåt -30. Så vi småfryser!

Jag följer Er resa och hoppas att det inte blir mer strul. Glöm inte dricka yoghurt+vattn+salt+lite druvsocker, varje dag! Ger vätska, energi och viktiga tarmbakterier.

Hälsningar

Siw

2009-02-15 @ 08:49:40
Postat av: Fader Sven Olof

Helt underbart! Vilka bilder!

MEN, vattnet kan ju inte vara bättre än på Hönö! Sötvatten och lite jolmigare med 27 grader mot sådär 17-18! Hm!

Det kanske är lite svårt, men den gode PJ bör nog ta det lite lungnt med maten ett tag till så att inte magen gör uppror på nytt!Nu ska vi strax på Stadsteatern och se Karin Mannheimers Sista dansen innan modern tar tåget upp till Östersund.Hälsningar och Kram/Hilsen og Klem

2009-02-15 @ 13:54:09
Postat av: Anonym

Sitter på tåget igen mot Östersund. Blir kanske van till slut. Phu vilken vecka bokslut, revision och ansökan om aktivitetsbidrag. Jobbigt att vara ideell.Så härligt ni verkar ha det. Det är er välunnt efter sjukhusvistelsen.Puss och kram

2009-02-15 @ 19:09:17
Postat av: Camilla

Heisann. Godt at matlysten til PJ er tilbake, men ta det nå med ro da! Å overspise er ikke noe godt vel?! Flotte bilder dere har lagt ut.Misunnelig? Hvem? Jeg? Njaaaaaa........, her er snø, skiføre og et par minus. Men nå kommer slapset snart.

Fortsatt god tur.Klemmer

2009-02-16 @ 15:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback