Lite smust gör väl ingen skada...

Igár ákte vi frán fina Copan. Väldigt klara för att komma till karibiska havet. Lokalbussen helt utan stötdempare hoppade fram pá vägen mot Tela, en liten by vid havet i Honduras. Vi läste att om nágra ár kommer denna lilla stad vara landets strandpärla, men vi tvilar lite pá det, kan man säga. Väldigt sliten och smutsig stad med ganska fá resturanger och riktigt sunkiga hotell. Ingen av oss tycker att fukt-lukt och smuts är nágon höjdare. Men vi lyckades hitta ett fint rum till bra pris efter bara 6 försök...

Idag har vi gátt längst stranden utan ändar. Den är otroligt láng och smutsig pá sina ställen... men vi har hittat ett fint och rent omráde som vi ska belägra imorgon om vädret blir lite bättre. Vi hoppas pá sol och inte regntunga moln som idag. Dessutom sá ska det finnas finfina ställen att smorkla här.
Men ja, det är bara att erkänna att vi längtar tillbaka till Copan, men vi fár ju se en stad som är mer det äkta Honduras och det är ju en poäng med resan. Detta är ett land med behagliga människor i ett lugnt tempo.
 

Kommentarer
Postat av: "Pelle"s storesøster

Heisann!

Koselig å kunne følge dere rundt i verden! Men Lars lurte på luft- og badetemperaturer der dere er? Ellers så ønsker vi dere god tur videre. Vi er jo litt missunnelige også da.....Klem fra oss fire på Justøya!

2009-01-25 @ 20:26:58
Postat av: Mamma Marianne

Hej igen,

Ja nu verkar niha kommit till ett lite "äkta ställe" och lite smuts har ingen dött av, men kackelackora och råttor är inget att stå efter. Ta det med ro så ordnar det sig alltid. Låter trots allt som ni har det riktigt härligt. Kram

2009-01-25 @ 21:49:31
Postat av: Per JorgenHei Camilla!Fint aa vite at du/dere leser bloggen:-) Har badet for forste gang i dag. Varmt og store bolger. Vil tippe 25 -26 grader i vannet og noen flere paa land. Saa det er fin-fint.

Haaper det gàr bra med beinet.

Klem PJ

2009-01-27 @ 01:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback