Heit shopping

Bangkok er digg, men sykt varm for tiden. Det er ikke bare vi som sliter. De lokale svetter tross solparaplyer og vifter, men sann er det bare. Heldigvis er de veldig gode paa aircon og kjopesentere her. De fleste steder er det selvfolgelig altfor kaldt men etter en stund blir vi i grunn vandt med det. 
Vi har surret rundt i tre dager naa. I grunn uten aa gjore eller see saa mye for uten om butikker og marked. Sofia er paa tidenes sko-jakt og har allerede bryllupet i hodet. I grunn jeg ogsaa for i morgen er det ny test av selveste bryllupsdressen. Den blir lekker.
Fetekuren gar vel halveis bra foler jeg. Noen som har noen gode tips til fet mat uten melk? Ikke pommes frites takk.
Vi skal utforske spennende sider av byen de neste dagene satser vi paa, saa en blogg med litt mer interessante opplevelser og nyheter er snart paa plass. Kos dere i vaar-sola.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sitter på tåg igen på väg mot Östersund!!! Ojoj PJ nu är Sofia i sitt esse köpa skor det är hennes favorit sysselsättning. Problemet är väl att de flesta asiatiska tjejer har små fötter och det kan man inte säga att Sofia har?! Det fetaste du kan äta är nötter, avokados, fet fisk och fläsk! Om ni hinner kan ni ta en heldagsutflykt till Bron över floden Kwai och Tigertemplet, därkan ni få klappa levande tigrar.

Kram Marianne

2009-05-10 @ 19:21:53
Postat av: Elisabeth

Bryllup? Hvilket bryllup??

2009-05-11 @ 17:34:41
Postat av: Sofia

Varat bryllup! Det ska sta vaaren 2010. Inbydelse kommer :)

2009-05-13 @ 06:01:55
Postat av: Sofia

Ja, Pelle borjar bli ganska trott pa alla skoaffarer, jag har svurit over mina langa plankor till fotter flera ganger. Varfor kunde du inte klamma ihop mina fotter lite nar jag var liten mamma. Eller enklare givit mig lite mer av dina fotgener! ;)

Tigerklappning hade varit haftigt! Vi far se vad vi hinner, snart maste vi aka vidare.

2009-05-13 @ 16:11:10
Postat av: Fader Sven Olof

Men Sofia! Du har ju alltid levt på stor fot, dvs varit spendersam! Men var du glad för för dina "blad". Du trillar ju inte så lätt omkull utan står stadigt på Moder Jord.Jag vill också påminna dig om att vi ett antal gånger försökte hävda att det var omöjligt att du redan vuxit ur dina relativt nyinköpta skor, men du stod ju alltid på dig och sa att de blivit för små! Nu har jag faktiskt börjat tro att det hela var ett sätt att ständigt få nya fotbeklädnader!Sänder en medlidsam tanke till svärsonen in spe.Kram!

2009-05-13 @ 20:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback